Katarina trpela nasilje, bila meta pedofila, pa potpuno nestala sa scene: Danas je potpuno nova osoba i bavi se...
Katarina Bogićević, Foto: Printscreen/ YouTube/ edindenis

MNOGE ZANIMA

Katarina trpela nasilje, bila meta pedofila, pa potpuno nestala sa scene: Danas je potpuno nova osoba i bavi se...

Ona je u seriji tumačila lik tinejdžerke Zvezdanu, koja svake noći peva po kafanama i na taj način pomogla svojoj porodici da prežive

Objavljeno:

Mladu glumicu Katarinu Bogićević publika je upoznala u seriji "Folk" gde je tumačila glavnu ulogu, a još kao mala učestvovala je u muzičkom takmičenju "Ja imam talenat".

Ona je u pomenutoj seriji tumačila lik tinejdžerke Zvezdanu, koja svake noći peva po kafanama i na taj način pomogla svojoj porodici da prežive. Čini se da je devojka živela san mnogih, imajući u obzir da je brzo stekla veliku popularnost i puno obožavalaca, ali se u jednom momentu rešila je da se povuče iz javnog života.

Kako je veoma mlada dobila ulogu u seriji, morala je da podnese teret slave, te je jednom prilikom otkrila da je bila žrtva vršnjačkog nasilja, ali i meta pedofila.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/kejtofficial

Vršnjakinje su je pretukle i tom prilikom joj slomile prst. Roditelji mlade glumice nisu imali izbora, pa su je odmah prebacili u drugo odeljenje.

- Mnogo su me maltretirali u osnovnoj školi. To je bilo nenormalno, zbog toga sam promenila odeljenje. Imala sam drugarice, bukvalno su bile "mean girls" (zlobne devojčice) - najjače, najlepše... - pričala je ona i dodala:

- Ako uradiš bolje test od njih, one te sačekaju i istuku. Jedna od njih mi je slomila prst, posle fizičkog. Igrale smo fudbal i njih četiri protiv nas dvadeset cura. Naravno, nas je bilo više i pobedile smo. Bila sam kapiten moje ekipe... Imali smo deset-jedanaest godina... Posle toga su me sačekale. Istukle su me, slomile mi prst... Posle toga nisam išla u školu neko vreme. Tata me posle prebacio u drugo odeljenje.

- Kada je krenula serija "Folk" nije me bilo po tri meseca u školi. Deca su tada pravila anketu "Zašto mrziš Katarinu Bogićević?". Moja najbolja drugarica je uzela sve te listiće i tada sam videla šta ko misli o meni. Nemam lepih uspomena iz osnovne škole... Mnogo su me povredili - nerado se prisetila tada Katarina.

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

(Espreso/pulsonline/TM)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.